Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Wat is Daktari?

Daktari is een EMD voor huisartsen om hun medische dossiers elektronisch te beheren. Het is een gehomologeerd softwarepakket dat gekend is voor zijn intuïtiviteit, eenvoudigheid en overzichtelijkheid. Door de vernieuwende gebruikersinterface van Daktari kan u snel, eenvoudig en efficiënt structureren, coderen en filteren. Samen met een transparant en eerlijk prijsmodel en uitstekende service kan Daktari u een complete oplossing bieden voor uw elektronische medische dossiers.

Geïntegreerde diensten

eHealth-box oplossing

Daktari beschikt over zijn eigen eHealth-box oplossing genaamd OxyBoxy. Deze oplossing is geïntegreerd in Daktari en zal de berichten die u zijn toegestuurd via de eHealth-box automatisch in de dossiers inlezen. Het is een geïntegreerde oplossing waardoor u geen extern programma moet installeren op uw computer naast Daktari.

eFact en eAttest

Het factureren of attesteren van patiënten kan u doen via de facturatiemodule van Daktari. De facturatiemodule kan gebruikt worden om patiënten met een uitzondering derdebetaler onmiddelijk te factureren aan de mutualiteiten. Voor patiënten zonder een uitzondering derdebetaler zal de facturatiemodule automatisch eAttest gebruiken om deze rechtstreeks te attesteren bij de mutualiteiten. Met de facturatiemodule kan er ook een overzicht worden gegenereerd wat u voor een bepaalde periode heeft gefactureerd en dit overzicht kan ook geëxporteerd worden naar bv Excel. 

Vaccinnet registratie-dienst

Via Daktari kan u vaccinaties rechtsstreeks registreren op Vaccinnet. Deze oplossing laat u toe om met stockbeheer registraties op Vaccinnet te doen. Hierdoor moet u geen dubbele registratie meer doen in uw EMD en op Vaccinnet.

Unieke features

Daktari is een gehomologeerd softwarepakket dat toelaat alle belangrijke eHealth-diensten te gebruiken op een minimalistische maar uiterst krachtige manier. Via de unieke eHealth-toolbar kan u met een simpele klik van de muis de verzekerbaarheidheid, geïnformeerde toestemming, therapeutische relatie, eGMD, SumEHR en hoofdstuk IV raadplegen of registreren.

Een andere unieke feature van Daktari is de tijdslijn. Deze tijdslijn stelt u in staat om een overzicht te krijgen van alle zorgelementen in de medische geschiedenis van de patiënt. Zo kan u een betere besluitvorming voeren. De tijdslijn zorgt voor een duidelijk overzicht van alle contacten die de patiënt heeft gehad binnen de praktijk, ongeacht of deze bij u of bij uw collega zijn geweest. Het laatste voordeel dat de tijdslijn biedt, is de snelle navigatie in de geschiedenis van de patiënt. Doordat u de geschiedenis gevisualiseerd ziet, kan u sneller zoeken naar een labo-uitslag, verslag of raadpleging in het verleden.

Cloud-oplossing

Elke nieuwe Daktari-gebruiker krijgt automatisch onze cloud-oplossing. Dit biedt een hoop voordelen.  Zo kan er van overal ter wereld via een internetverbinding met Daktari gewerkt worden. Uw gegevens worden door een gespecialiseerde firma op een veilige manier opgeslagen. Bovendien wordt er automatisch dagelijks een back-up van uw gegevens genomen. U bent bij Daktari niet beperkt in het aantal GB in de cloud of het aantal werkstations. U kan dus op elke computer waarop u dit wenst een Daktari-installatie krijgen, zelfs buiten de praktijk. Een bijkomend voordeel van de cloud-oplossing is dat er geen lokale server meer benodigd is binnen de praktijk.

Service

Buiten een krachtig en performant programma kan u bij Daktari ook rekenen op een snelle en kwaliteitsvolle service. Onze support staat garant voor een snelle en correcte ondersteuning via TeamViewer, telefoon, e-mail of het forum. Uw gebruikservaring staat voor ons steeds centraal.

Gratis gegevensoverdracht

Het veranderen van software is een belangrijke en ingrijpende beslissing. Daarom kan u steeds eerst gratis een testversie van Daktari proberen. Wij importeren daarnaast gratis en zonder aankoopverplichting uw volledige patiëntenhistoriek. U krijgt een volwaardige Daktari geïnstalleerd waarin u uw eigen gegevens kan bekijken. Na feedback kunnen we deze migratie indien nodig verder aanpassen tot u tevreden bent van de kwaliteit van de gegevens. Zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt.

AVG (GDPR)

Daktari voldoet volledig aan de AVG-regelgeving vanaf versie 1.6. Meer details hierover kunt u terugvinden in de help en privacy policy van Daktari of via onze supportafdeling.

Vragen over Daktari
 

Heeft u nog vragen over Daktari of wilt u de kracht van Daktari zelf eens bekijken tijdens een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan

Waarschuwing

U zal nu doorverwezen worden naar een externe site.
Bent u zeker dat u wilt verder gaan?

Ja Nee