Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Categorie├źn
Categorie├źn 


Nieuwe functionaliteiten

De ontwikkelingen voor Daktari staan niet stil. Vanaf versie 1.2.30 mag u verschillende nieuwe functionaliteiten verwachten. Twee belangrijke nieuwe features lichten we hieronder kort even toe.

Het verticale geschiedenis-aanzicht

Het verticale geschiedenis-aanzicht laat u toe snel en efficiënt compacte, geordende lijsten te visualiseren van specifieke elementen uit een dossier. Enkele voorbeelden: voorgeschreven geneesmiddelen, aangemaakte brieven, vaccinaties, klachten, diagnoses, laboresultaten, verslagen, contacten, ...

Het verticale geschiedenis-aanzicht kan snel geactiveerd worden onder het contact of met de bijbehorende sneltoets (Alt + PgUp). U krijgt dan een overzicht van alle mogelijke lijsten te zien zodat u deze snel kan oproepen.

Wanneer u een lijst oproept kan u eenvoudig voor elk element de details raadplegen. Zo kan u snel en gemakkelijk verslagen lezen, laboresultaten consulteren, posologieën bekijken, etc...

U kan in deze functionaliteit ook naar hartewens zelf opties toevoegen. Wilt u bijvoorbeeld labo's en contacten in een lijst onder elkaar of enkel de gecodeerde diagnoses oplijsten dan kan u dit zelf zo instellen. Onze support helpt u hierbij natuurlijk ook altijd graag verder.

Kolom-aanzicht uitbreidingen

Het kolom-aanzicht waar u labresultaten in kan slepen heeft een eerste update ondergaan. Het is nu mogelijk om met één klik op de knop een overzicht te krijgen van alle parameters voor bepaalde ziektebeelden. Zo moet u deze niet meer zelf manueel naar beneden slepen. De ziektebeelden die momenteel zijn toegevoegd zijn diabetes en nierinsufficiëntie.

De weergegeven labwaarden geven nog steeds met een kleurindicatie aan of ze te hoog zijn of te laag zijn gebaseerd op de normaalwaarden van het labo.

In de toekomst zullen er nog updates verschijnen voor het kolom-aanzicht om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

---

Met deze kleine toevoegingen krijgt u weer een hele hoop extra mogelijkheden binnen Daktari om een gemakkelijk en goed inzicht te krijgen in uw dossiers. Wij hopen dat u deze implementaties u goed verder helpen voor een goede praktijkvoering.


Terug naar overzicht
 

Waarschuwing

U zal nu doorverwezen worden naar een externe site.
Bent u zeker dat u wilt verder gaan?

Ja Nee